Upea no-look -syöttö – Sveitsin maailmanennätysmies Andres Ambühl heitti todellisen herkkupalan

Andres Ambühl Sveitsi

18. MM-kisoissaan pelaava Andres Ambühl tarjoili Nino Niederreiterille varsin herkullisen no look -passin, josta Niederreiter ei erehtynyt.

MM-jäillä kurvailee tänäkin keväänä sveitsiläisen jääkiekon elävä legenda, 39-vuotias Andres Ambühl, joka pelaa 18. MM-turnaustaan. Hänellä on eniten MM-turnauksia sekä -otteluita vyöllään ja torstai-iltana nähtiin jälleen konkreettinen osoitus siitä, että legenda on yhä iskussa.

Ambühl näet alusti huikealla tavalla Sveitsin 2-0-maalin ottelussa Slovakiaa vastaan. Ambühl käynnisti itse hyökkäyksen kiekonriistolla ja kapteeni Nino Niederreiter lähti toiselta laidalta mukaan.

Mainos alkaa:

Yksi Slovakian pelaajista oli vielä pelin alla, joten tilanteesta muotoutui 2 vs 1 -hyökkäys. Ambühl kuskasi kiekkoa ja peitti aikeensa viimeiseen asti. Ambühl piti katseensa maalivahdissa ja antoi Niederreiterille herkullisen ja millintarkan no look -syötön, jonka Niederreiter hautasi vuoren varmasti Slovakian reppuun.

Maali ei kuitenkaan siivittänyt Sveitsiä aiemmissa kisapeleissä nähtyyn lentoon, vaan Slovakia vastasi tuleen ja tasoitti. Sveitsi kipusi kuitenkin takaisin johtoon ja ottelu oli kolmannen erän puolivälin tienoilla lukemissa 3-2 Sveitsin hyväksi.

MM-legenda Andres Ambühl antaa upean passin Nino Niederreiterille:

Katso myös: Jäähyaition pappa laittoi OHL-pelaajan kuriin ja istumaan – seuraavalla vierailulla oltiin parhaita kavereita


Joukkueet: