Video: Tampa Bayn Andrei Vasilevskiy venytti häikäisevän epätoivotorjunnan – maila oli vain tiellä

Andrei Vasilevskiy Tampa Bay Lightning / Pallomeri.net

Tampa Bayn tähtivahti Andrei Vasilevskiy osoitti huikeita hoksottimia heivaamalla mailansa tehdäkseen upean viime hetken torjunnan.

Hallitseva Stanley Cup -voittaja Tampa Bay Lightning otti voiton Chicago Blackhawksista myös joukkueiden kauden toisessa kohtaamisessa ja yksi ottelun tähdistä oli mukavat 35 torjuntaa tililleen ottanut Tampan tähtimaalivahti Andrei Vasilevskiy.

Yksi Vasilevskiyn monista tähtihetkistä tuli ottelun toisen erän viimeisillä sekunneilla, kun Chicagon Alex DeBrincat pääsi ampumaan lähes avopaikasta. Isokokoinen ja liikkeissään tavattoman nopea Vasilevskiy osoitti kuitenkin, että hän on nopea myös päästään.

Vasilevskiy tajusi, että ehtiäkseen takatolpalle on hänen mailansa vain tiellä, joten hän tiputti mailansa ja venytti molemmat kätensä jääpallohenkiseen epätoivotorjuntaan. Vasilevskiy osui ideansa kanssa aivan naulan kantaan ja tuli pelastaneeksi aika lailla varmalta näyttäneen maalin.

Mainos alkaa

Torjunta oli eittämättä myös yksi ottelun käännekohdista, sillä Chicago oli kirinyt jo maalin päähän toisessa erässä ja olisi tasoittanut pelin, ellei Vasilevskiy olisi napannut huikeaa koppiaan.

Tampa otti pelin haltuun jälleen kolmannessa erässä ja voitti ottelun maalein 5-2.

Andrei Vasilevskiy venyttää aivan huikean torjunnan dumpattuaan mailansa:

Katso myös: Video: Rasmus Ristolainen avasi maalitilinsä – Washingtonin Tom Wilson avitti osuman synnyssä


Pelaajat:
Joukkueet: