Video: Andrei Svechnikov ampui mielettömän laserin – Sebastian Aho ja Sami Vatanen syöttökoneina

Andrei Svechnikov Carolina Hurricanes / Pallomeri.net

Carolina Hurricanesin ykköstykit ovat kovassa vedossa. Andrei Svechnikov tykitti huikean maalin Sebastian Ahon ja Sami Vatasen syötöistä.

Carolina Hurricanes on jatkamassa siitä mihin joukkue jäi ensimmäisessä pudotuspelikarsintaottelussa New York Rangersia vastaan. Jo vajaan kahden ottelun jälkeen selkeäksi eroksi on muodostumassa kärkipelaajien suoritustaso.

Sebastian Aho keräsi jo ensimmäisessä ottelussa tehot 1+1 ja toisessa pelissä Aholla keräsi tehot 0+3. Sami Vatanen puolestaan otti ensimmäisessä pelissä nimiinsä yhden syöttöpinnan ja toisessa pelissä tilille kilahti kaksi lisää.

Toisen ottelun ykköshurrikaani on kuitenkin ollut Andrei Svechnikov, joka kuritti Rangersia maalaamalla kolmesti. Kahdessa ensimmäisessä maalissa Aho ja Vatanen olivat esityön tekijöinä yhdessä ja Aho alusti myös Svechnikovin hattutempun sinetöineen osuman kolmannessa erässä.

Mainos alkaa

Etenkin Svechnikovin toinen maali oli aivan silmiähivelevä. Aho voitti ylivoimalla aloituksen, Vatanen jatkoi kiekon Svechnikoville, joka latasi todella vaivattoman näköisesti aivan hirmuisen pommin aloituspisteen kaarelta.

Laukaus oli paitsi voimakas, mutta myös aivan tolkuttoman tarkka. Kiekko vihelsi aivan Rangers-vahti Henrik Lundqvistin pään vierestä takayläkulmaan.

Svechnikov teki hattutempullaan myös historiaa. Hän onnistui ensimmäisenä Hurricanes-pelaajana heittämään hatullisen playoff-pelissä.

Hurricanes voitti ottelun maalein 4-1 ja johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Jatkoon pääsemiseen vaaditaan kolme otteluvoittoa.

Andrei Svechnikov lataa huikean pommin suomalaisten esityöstä:

Vatasen jako ja Svechnikovin pommi vielä toisesta kuvakulmasta:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma


Pelaajat: ,,
Joukkueet: