Video: Tuulettelu kostautui pahasti – Andre Verissimo hukkasi SuperBike-kisan voiton nolosti loppusuoralla

Andre Verissimo SuperBike / Pallomeri.net

Andre Verissimo epäilee, että hänestä tulee kaiken kansan meemimateriaalia hänen mokattuaan SuperBike-kisan voittonsa.

Brasilialaisen SuperBike-sarjan Evolution-luokan kisassa nähtiin aivan käsittämättömän koominen loppu, kun Andre Verissimo sössi jo aivan varman osakilpailuvoiton.

Verissimo kääntyi loppusuoralle, vilkaisi taakseen, eikä nähnyt ketään, joten hän tulkitsi eron olevan niin kova, ettei mikään estäisi enää hänen voittoaan.

Tämä oli kuitenkin aivan valtavan virheellinen tulkinta ja se kävi hetkeä myöhemmin selväksi Verissimolle. Ongelmana toki oli se, että Verissimo ehti nousta jalansijoilleen seisomaan ja tuulettamaan voittoaan.

Mainos alkaa

Tämän myötä Verissimo tajusi asian todellisen laidan liian myöhään eikä enää ehtinyt reagoimaan. Osvaldo Filho ja Marcelo Skaf pyyhkäisivät hänestä ohi ja jättivät Verissimon tylysti kolmanneksi.

Verissimo totesi kisan jälkeen medialle epäilevänsä, että hänen mokastaan tullaan tekemään lukuisia meemejä. Hän myös kertoi miksei kyennyt enää vastaamaan Filhon ja Skafin kiihdytyksiin.

– Yritin kaasuttaa, mutta pyörä oli kolmosvaihteella. Se oli käytännössä aivan kuollut heihin verrattuna ja niin he painelivat ohi, Verissimo totesi.

SuperBike-kuski Andre Verissimo sössii käytännössä varman voiton todella nolosti:

Katso myös: Video: 12-vuotiaan temppu hämmästyttää – ”Olen shokissa, mihin nämä venäläisluistelijat pystyvät”