Klassikkovideo: 10 vuotta kehitysliigassa pelannut Andre Ingram kutsuttiin ylös LA Lakersiin – debyytti kuin elokuvista

Andre Ingram NBA LA Lakers - pallomeri.net

10 vuotta NBA:n kehitysliigassa, eli G-leaguessa, kantoivat viime keväänä hedelmää, kun Andre Ingram, 32, kutsuttiin LA Lakersiin. Debyytti olikin sitten kuin elokuvista.

Miehelle aukesi pelipaikka legendaarisesta NBA-joukkueesta, kun Lakers tarvitsi lisävoimia loukkaantumisten rassaamaan miehistöönsä.

Hätiin kutsuttiin Ingram, joka on pelannut 10 vuotta G-leaguessa saamatta kertaakaan mahdollisuutta “ylhäällä”.

Mainos alkaa:

Miehelle ilmoitettiin loppukauden siirrosta LA Lakersiin tilaisuudessa, joka oli naamioitu kauden päätöspalaveriksi G-leaguen osalta. Yllätys olikin melkoinen, kun totuus selvisi.

Ingram ei todellakaan jättänyt näyttöpaikkaansa käyttämättä, sillä hän merkkautti NBA-debyytissään Houston Rocketsia vastaan 19 pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön, yhden riiston ja kolme torjuntaa.

Alla olevista videoista ensimmäisellä Ingram yllätetään kutsulla NBA:han, toisella nähdään mies tositoimissa ja kolmannella päästään fiilistelemään ottelun jälkeisiä tunnelmia.

Ingram vietti Lakersin mukana yhteensä kolme päivää, joista hän tienasi hieman vajaat 14 000 dollaria. Summa on melkoinen, sillä G-leaguessa mies ansaitsee vuosittain noin 19 000 dollaria.

Tällä kaudella Ingram palasi G-leagueen ja tammikuussa hänestä tuli kaikkien aikojen eniten kyseisessä sarjassa otteluita pelannut mies (402). Ingram pääsi myös tällä kaudella vierailemaan 10 päivän ajan LA Lakersin miehistössä. Kyseinen visiitti tapahtui maaliskuussa.

Andre Ingram – tosielämän “never give up”-esimerkki:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).


Pelaajat:
Joukkueet: