Andre Burakovsky niittasi one-timerista jatkoaikaratkaisun – Colorado vei ensimmäisen finaalin nimiinsä

Andre Burakovsky Andrei Vasilevski - Pallomeri.net

Andre Burakovsky toimi ottelun ratkaisuhahmona, kun Colorado Avalanche ja Tampa Bay Lightning kohtasivat Stanley Cupin ensimmäisessä finaalissa.

Tämän kevään – tai siis kesän – finaalien ensimmäinen osuma nähtiin ajassa 7:47, kun Gabriel Landeskog iski Mikko Rantasen laukauksesta kimmonneen irtokiekon sisään.

Vajaat pari minuuttia myöhemmin Valeri Nichushkin muutti lukemiksi jo 2-0, mutta ajassa 12:26 Nick Paul toi vieraat maalin päähän. Erän loppupuolella Colorado pääsi pyörittämään kahden miehen ylivoimaa ja Mikko Rantanen löysi komealla passillaan Artturi Lehkosen, joka ohjasi maalinedustalta lukemiksi 3-1.

Toisessa erässä Tampa Bay nousi kuitenkin tasoihin Ondrej Palatin ja Mikhail Sergachyovin osumilla – ja kun päätöserässä ei maaleja nähty, ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoerästä.

Sitä ehdittiin pelaamaan vain vajaat puolitoista minuuttia, kun Valeri Nichushkinin syöttö löysi Andre Burakovskyn, joka tälläsi suoraan syötöstä ratkaisun. Avausfinaalin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Andre Burakovsky naulasi ratkaisun jatkoerän ensiminuuteilla:

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,