Video: Andorran pelaaja sai punaisen kortin 10 sekunnin pelin jälkeen MM-karsinnoissa

Andorran pelaaja punainen kortti - pallomeri.net

Andorran perjantainen iltapuhde jalkapallon MM-karsinnoissa ei sujunut aivan toivotulla tavalla, kun sen vieraaksi oli saapunut Puola.

Ottelu käynnistyi kotijoukkueen aloituspotkulla, ja joukkue pelasi muutaman sekunnin pelin jälkeen pitkän pystypallon. Sitä oli vastaanottamassa Puolan osalta puolustaja Kamil Glik ja Andorran puolelta hyökkääjä Ricard Fernandez Cucu.

Cuculla riitti menohaluja pallolle hieman liiaksikin, sillä hän hyppäsi ja nosti samalla kätensä sillä seurauksella, että miehen kyynärpää tärähti suoraan Glikiä kupoliin.

Tuomari oli armoton, sillä Cuculle näytettiin suoraa punaista korttia. Tilanteen sattuessa pelikellosta oli ehtinyt kulua tasan 10 sekuntia, joten punalappu on varmasti yksi MM-karsintahistorian nopeimmista – ellei jopa nopein.

Puola ehti pelata miesylivoimalla vain muutaman minuutin ennen kuin Robert Lewandowski osui. Lopulta pisteet lähtivät Puolan matkaan 4-1-voiton saattelemana.

Ellei viimeisellä ottelukierroksella ihmeitä tapahdu, I-lohkosta suoraan kisoihin etenee Englanti ja jatkokarsinnoista kisapaikkaansa lähtee jahtaamaan Puola.

Andorran Ricard Fernandez Cucu sai punaisen kortin 10 sekunnin pelin jälkeen:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen V Sportin Twitterissä.