Video: Anders Lindbäck oli Jokereiden voiton takuumies – otti aivan levottoman mailatorjunnan iltansa kruunuksi

Anders Lindbäck Jokerit / Pallomeri.net

Jokereiden Anders Lindbäck oli joukkueensa parhaimmistoa, kun narripakka palasi voittojen tielle kaataessaan Traktor Tsheljabinskin.

Jokerit palasi voittojen tielle maanantain Spartak-tappion jälkeen kaadettuaan keskiviikon KHL-kierroksella Traktor Tsheljabinskin vieraissa maalein 2-5.

Yksi voiton takuumiehistä oli maalivahti Anders Lindbäck, joka joutui venymään välillä myös akrobaattisiin suorituksiin.

Mainos alkaa:

Vahvan esityksen kruunuksi nousi ensimmäisen erän fantastinen mailatorjunta, jossa Lindbäck venytti itsensä väkisin Traktorin Vjatseslav Osnovinin laukauksen tielle.

Osnovinilla näytti olevan neliökaupalla tyhjää verkkoa minne ampua, mutta Lindbäck taisteli loppuun saakka ja sai kuin saikin survaistua keppinsä kiekon tielle.

Jokerit on tällä hetkellä voittonsa ansiosta läntisen konferenssin seitsemäntenä. Tämä kuitenkin hieman hämää, sillä Jokerit on 5-7 ottelua muita joukkueita perässä ottelumäärän suhteen, koska Jokereiden kauteen on tullut koronan takia keskeytyksiä.

Jokerit on vain hivenen jäljessä konferenssin kakkosen Pietarin SKA:n pistetahdista, joten lienee realistista odottaa, että Jokerit nousee pikkuhiljaa kohti kärkeä kunhan saa rästipelinsä pelattua.

Anders Lindbäck nappaa huikaisevan mailatorjunnan:

Katso myös: Video: Pelaaja lensi karmivasti päin laitaa Venäjän naisten liigassa – hoitotoimenpiteet olivat vielä karmivammat


Pelaajat:
Joukkueet: