Islandersin Anders Lee teki vahingossa uskomattoman maaliviivapelastuksen – vesitti joukkuetoverin maalin viime hetkellä

Anders Lee New York Islanders / Pallomeri.net

Islandersin Anders Lee oli liikkeellä oikeilla aikeilla, mutta toteutus ontui, sillä hän vahingossa esti joukkuettaan tekemästä maalin.

Colorado Avalanche kaatoi New York Islandersin kovan taistelun jälkeen maalein 5-3 ja käänsi pelin nimiinsä kolmannessa erässä. Lopulta pelin käänteet menivät Avalanchen suuntaan, mutta oli hyvin lähellä, että peli olisi saanut vielä aivan toisenlaisen käänteen.

Coloradon tasoituksen jälkeen tuomaristo nimittäin ehti jo tuomita Islandersille maalin, mutta lopulta tuomio kääntyi videotarkistuksessa. Tilanteessa Islandersin Sebastian Ahon laukaus kimmahti tolpan kautta Avalanche-vahti Darcy Kuemperin selkään ja lipui siitä maaliviivalle.

Mainos alkaa:

Lopulta videolta nähtiin, että kiekko ei lopulta ylittänyt aivan kokonaan maaliviivaa. Karua tässä oli Islandersin kannalta se, että maalia ei syntynyt, koska kiekko lyötiin myös maaliviivan reunalta ja lyöjänä oli Islandersin Anders Lee.

Lee oli pakin pihdeissä, sukelsi kiekon perään, mutta ei osunut survaisullaan kiekkoon. Sen sijaan hän pyyhkäisi kiekkoa vetäessään mailaansa takaisin itseään kohti, jolloin hän tuli tehneeksi huikean maaliviivapelastuksen, mutta aivan väärässä päädyssä.

New York Islandersin Anders Lee tekee huikean maaliviivapelastuksen, mutta aivan väärässä päädyssä:

Katso myös: Coloradon Gabriel Landeskog viimeisteli hävyttömästi – veti kiekon pussiin maalin takaa


Joukkueet: