Anaheim Ducks joutui heittämään vakuutuskauppiaan maalille – sai pelaajilta mahtavaa kiitosta ottelun jälkeen

Anaheim Ducks vakuutuskauppias maalivahti NHL Tom Hodges - Pallomeri.net

Anaheim Ducks joutui runkosarjan päätöskierroksella turvautumaan katsomosta apuun hälytettyyn varamaalivahtiin.

NHL:n runkosarjan päätöskierros tarjosi unohtumattomia hetkiä vakuutuskauppiaana leipänsä ansaitsevalle Tom Hodgesille. Kotijoukkue on velvoitettu hoitamaan joka otteluun paikalle varamaalivahdin, ja tätä roolia Hodges oli hoitamassa Dallasissa.

Vierasjoukkue Ducksin aloittava maalivahti John Gibson joutui jättämään leikin kesken jo avauserän jälkeen, ja kakkosveskari Anthony Stolarz puolestaan loukkaantui niin, ettei pystynyt palaamaan askiin enää päätöserään.

Niinpä Hodgesin oli aika vetää kamat päälleen ja luistella 18 000 katsojan eteen Ducksin tolppien väliin.

– Meinasin romahtaa. En usko, että olen koskaan ollut niin hermostunut, Hodges sanoi ottelun jälkeisessä tv-haastattelussa.

Miehen tililtä ei ennen tätä iltaa löytynyt yhtään ammattilaisottelua, mutta hän on toki välillä piipahtanut tuuraamassa Dallasin treeneissä, minkä lisäksi hän on ECHL:n puolella joitakin kertoja toiminut korvaavana kakkosmaalivahtina.

Uran ensimmäinen NHL-ottelu sujui varsin mallikkaasti: Hodgesille merkittiin kaksi torjuntaa ja hän joutui antautumaan vain kerran, kun Jason Robertson osui Starsin pelatessa ylivoimaa. Vladislav Namestnikov naulasi 4-2-loppulukemat tyhjiin.

Vakuutuskauppias saikin ottelun jälkeen ensin Starsin pelaajilta ansaitut kunnianosoitukset, minkä jälkeen – vaikka ottelu päättyikin tappioon – hänet otettiin sankarin elkein vastaan Ducksin pukukopissa.

Tom Hodges sai ottelun jälkeen kunniaa molemmilta joukkueilta:

Tsekkaa myös: Florida Panthers lähetti jämämiehistön Montrealiin – tuloksena hurja selkäsauna


Joukkueet: ,