Video: KHL:ssä nähtiin todella härski voittomaali – Amur-peluri veti kiekon miinuskulmasta sisään veskarin pään kautta

Valentin Pyanov Amur Habarovsk / Pallomeri.net

Amur Habarovskin Valentin Pyanov teki yhden KHL-kauden hävyttömimmistä maaleista pistamällä kiekon pussiin maalivahdin pään kautta.

Tiistain KHL-kierroksella pelattu Dinamo Minskin ja Amur Habarovskin välinen ottelu äityi todelliseksi maalimässäilyksi ja trilleriksi, kun matsi kääntyi Amurin vierasvoitoksi maalein 5-6.

Ottelun voittomaali oli taatusti muistamisenarvoinen ja yksi kuluvan KHL-kauden taatusti härskeimmistä. Amurin Valentin Pyanov sen tekaisi kolmannen erän loppupuolella jäätyään yksin Minskin päätyyn.

Pyanov ehti ensimmäisenä päädystä kimmonneeseen irtokiekkoon ja päätti kokeilla säälimättömän ovelaa ratkaisua. Heti päästyään kiekolle maaliviivan takana, hän kääntyi ja ampui terävän ranteen kohti etutolppaa peittämässä ollutta maalivahtia.

Pyanovin aikeet onnistuivat täydellisesti, sillä hän meni aivan saletisti samalla myös maalivahdin ihon alle. Veto näet painui maalin kattoon ja kimmahti sinne maalivahdin pään kautta.

Videon perusteella Pyanov yritti nimenomaan yllättää maalivahdin hänen itsensä kautta, mutta pääosuma lienee onnekas kirsikka kakun päälle.

Amur Habarovskin Valentin Pyanov kiskaisee hävyttömän häkin:

Katso myös: Video: Flyers- ja Rangers-pelurin nujuaminen päättyi koomisesti – rojahtivat vaihtoluukusta sisään


Joukkueet: ,