Video: Koominen maali KHL:ssä – kiekko ponnahti maalin katolle, Amur-hyökkääjä koukkasi kiekon muina miehinä ilmasta sisään

Dmitry Arkhipov Amur Habarovsk / Pallomeri.net

Amur Habarovskin Dmitry Arkhipov teki kenties KHL-kauden ovelimman maalin livautettuaan maalin katolle eksyneen kiekon pussiin.

Moskovan Spartakin seikkailu kauas itään Amur Habarovskin vieraaksi ei mennyt aivan lapaseen, sillä tuloksena oli selvä 6-2-tappio.

Tappion kitkeryyttä ei varsinaisesti heikentänyt se, että Amurin Dmitry Arkhipov pääsi nöyryyttämään pahemman kerran jäätynyttä Spartak-alakertaa kolmannessa erässä.

Karvaamassa ollut Arkhipov sai mailaa Spartak-pakin syötön väliin ja kiekko ponnahti maalin katon päälle. Spartakin puolustajat ja maalivahti eivät oikein tienneet miten yllättävään tilanteeseen kuuluisi reagoida, mutta kun kerran pilli ei soinut, niin Arkhipovilla oli selvät sävelet mielessään.

Hän luisteli aivan muina miehinä vihellellen Spartakin luukulle, nosti kiekon ilmaan lyömällä maalin kattoa, odotti kiekon laskeutumista yläriman alapuolelle ja ohjasi kiekon sisään ohi täysin hölmistyneen Spartak-vahdin.

Yhdellekään Spartakin pelaajalle ei kaikesta päätellen juolahtanut mieleenkään, että näin voisi edes toimia, joten Arkhipov yllätti heidät housut kintuissa ja vei Amurin kenties kuluvan KHL-kauden ovelimmalla maalilla jo 4-1-johtoon.

Amur Habarovskin Dmitry Arkhipov pistää kiekon muina miehinä pussiin:

Katso myös: Video: MODO:n Aleksi Heponiemi iski jäätävän rankkarin – tylytti höntyilevää veskaria armotta


Joukkueet: