Ampumahiihto-vihjeet 13.12: Naisten pikamatka avaa Hochfilzenin kisat

Ampumahiihto-vihjeet 13.12: Naisten pikamatka avaa Hochfilzenin kisat

Torstain ampumahiihto-vihjeet poimitaan naisten pikamatkalta. Hochfilzenin kisaviikon avaava naisten pikakilpailu pyörähtää käyntiin klo 15:15.

Ampumahiihdon pikakilpailu

Pikakilpailussa lähtö tapahtuu niin sanottuna väliaikalähtönä. Hiihtomatkan pituus on naisilla 7,5 kilometriä ja miehillä 10 kilometriä. Pikakilpailussa ammutaan vain kahdesti – kerran pystystä ja kerran makuulta. Jokaisesta ohilaukauksesta saa tässä kilpailumuodossa sakkokierroksen.

Ampumahiihto-vihjeet 13.12.

H2H Marketa Davidova – Lena Haecki

Valinta: Haecki (2,00)

Päivän ensimmäisessä H2H-kohteessa luotetaan Sveitsiläiseen Lena Haeckiin. Haecki epäonnistui pahasti Pokljukassa kauden ensimmäisessä kisassa. Myös Pokljukan pikakisan suoritus oli hieman vaisu. Haeckin paras suoritus tuli takaa-ajossa, jossa Haecki nappasi 13 sijan. Haecki ampui hyvin sujuneessa takaa-ajokisassa vain kaksi sakkokierrosta. Haeckin ammuntaprosentti näyttää Pokljukan kisojen jälkeen lukemaa 80, joten tällä osa-alueella riittää parannettavaa.

Marketa Davidova teki Pokljukassa jättimäisen yllätyksen, kun nainen nappasi kolmannen sijan normaalimatkan kilpailussa. Tämä hieno suoritus taisi olla kuitenkin se kuuluisa suonenveto, sillä normaalimatkan jälkeen, Davidovaa ei ole näkynyt 30 parhaan joukossa.

Davidova ampui Pokljukan pikamatkalla kaksi sakkokierrosta. Heikoin suoritus osui kuitenkin takaa-ajokisaan, jossa Davidova ampui peräti viisi sakkokierrosta. Davidovan ammuntaprosentti on tällä hetkellä vain 75, joten toiminta ampumapaikalla on ollut vieläkin epävarmempaa kuin yllä mainitulla Haeckilla.

Lähtökohtaisesti Davidova-Haecki on erittäin tasainen pari. Naiset hiihtävät lähes samaa vauhtia ja ampupaikalla ammutaan huteja tasaiseen tahtiin. Haecki on asetettu tähän pariin altavastaajan asemaan, vaikka todellisuudessa Haeckin kuntokäyrä osoittaa jopa hieman ylöspäin. Davidovan tilanne on päinvastainen, joten napataan Sveitsiläinen lapulle tästä parista 2,00 kertoimella.

H2H Franziska Hildebrand – Juliya Dzhima

Valinta: Dzhima (1,85)

Tämän parin molemmat urheilijat lukeutuvat Maailman Cup -sirkuksen parhaiden ampujien joukkoon. Molempien urheilijoiden suurin este huippumenestykseen on ollut vaisu hiihtovauhti, johon ei ole tullut Pokljukan perusteella suurta parannusta tällekkään kaudelle.

Dzhima ampui Pokljukassa 50 laukausta, joista kaikki osuivat tauluun. Dzhima on tällä hetkellä ainoa urheilija, jonka ammuntaprosentti on 100. Hildebrandin avaus ei ollut lähelläkään katastrofia, mutta nainen ampui Pokljukassa kuitenkin kolme sakkokierrosta. Kolme sakkoa ei ole paljon, mutta Dzhimaan verratessa eroa tulee väkisinkin.

Tässä tilanteessa on pakko napata Dzhima peleihin sillä Ukrainalainen on aloittanut kautensa paremmin kuin Hildebrand. Hiihtovauhdissa ei todennäköisesti nähdä tässä parissa suurta eroa, joten ammunta ratkaisee. Ammunnassa Dzhima on tällä hetkellä Hildebrandia edellä, joten Dzhiman 1,85 kerroin kelpaa mukaan peleihin.

Ampumahiihto-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut