Video: Marokkolaispelurilta uskomatonta sähellystä – unohti saman säännön kahdesti parissa minuutissa

Amine Amiri shoot out - pallomeri.net

Marokkolainen Amine Amiri oli jättänyt sääntökirjan lukematta, kun mies osallistui Watfordin Shoot Out -turnaukseen. Tämä myös kävi kalliiksi.

Shoot Outeissa snookeria pelataan hieman eri säännöillä ja meiningillä. Voittaja ratkaistaan kymmenen minuutin erällä, jonka ensimmäisen viisiminuuttisen aikana pelaajalla on 15 sekuntia aikaa suorittaa lyöntinsä, ja jälkimäisellä vain 10 sekuntia.

Tämän lisäksi hurlumhei-meininkiä yleensä niin rauhalliseen lajiin tuo se, että yleisö saa pitää lyöntienkin aikana älämölöä mielensä mukaan.

Mainos alkaa:

Erikoissääntöihin kuuluu myös se, että jonkin pallon pitää aina mennä pussiin, tai osua valliin. Mikäli näin ei tapahdu, vastustaja saa seuraavaan lyöntiinsä vapaan käsipallon.

Amiri oli kolmen minuutin jälkeen edennyt Englannin Michael Holtia vastaan 28-1-johtoon, kun hän rikkoi yllä mainittua sääntöä ensimmäisen kerran – ja hämmentyi, kun vastustaja sai käsipallon.

Marokkolaispeluri ei selvästikään sisäistänyt tekemäänsä virhettä, sillä vain pari minuuttia myöhemmin hän teki saman kämmin uusiksi. Virheet maksoivat lopulta kallista hintaa ja Holt eteni jatkoon.

Äänet kannattaa laittaa päälle, kun katsot alla olevan videon. Selostajien epäusko on käsinkosketeltavaa.

Amine Amiri ei ollut aivan tietoinen Shoot Out -turnauksen säännöistä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Eurosportin Twitterissä.


Pelaajat: