Härski temppu Paraguayn liigassa – Amelianon fani pelasi joukkueelleen aikaa sabotoimalla vastustajan kulmurin

Amelianon fani

Paraguayn liigan ottelussa nähtiin hävytön temppu, kun Amelianon fani pelasi aikaa omilleen viivästyttämällä vastustajan kulmapotkua.

Ameliano venyi kotonaan 2-2-tasapeliin varhain sunnuntaina Suomen aikaa pelatulla Paraguayn liigan kierroksella 12 de Octubrea vastaan kahdesta punaisesta kortista ja seitsemän minuutin lisäajasta huolimatta.

Ameliano sai kuitenkin apua taisteluunsa myös kotiyleisöltä, mutta ei ehkä aivan perinteisimmällä tavalla. Eräs Amelianon fani kävi hakemassa katsomoon potkaistun pallon ja seisoskeli kulmalipun kohdalla kotijoukkueen päädyssä leikkien, ettei tiedä kuinka pitäisi toimia.

Yhtäkkiä fani kuitenkin havahtui ja vippasi pallon takaisin kentälle. Kuinka ollakaan, pallo osui täydellisesti kulmalipulla odottaneeseen uuteen palloon ja kilkkasi sen kauemmaksi.

12 de Octubren pelaajat viittilöivät katsomon suuntaan protestoiden ja tuomarikin antoi varsin merkitsevän katseen fanin suuntaan, mutta vahinko oli tapahtunut ja fanillakin oli jokseenkin toimiva alibi tilanteessa, joten peli jatkui normaalisti jahka pallo saatiin takaisin paikoilleen.

Amelianon fani leikkii tyhmää ja sabotoi härskisti vastustajan loppuhetkien kulmapotkua:

Katso myös: Joel Pohjanpalo maalasi jälleen – millintarkka viimeistely puolittaisesta läpiajosta