Video: Ambri-Piottan maalivahti venytti Spengler Cupissa – osa kiekosta oli jo maaliviivan yli

Maalivahti Daniel Manzato Ambri-Piotta / Pallomeri.net

Ambri-Piottan maalivahti Daniel Manzato nappasi todellisen viime hetken torjunnan, kun hän kaapaisi kiekon pois maaliviivalta.

Maailman vanhin jääkiekkoturnaus Spengler Cup käynnistyi Davosissa Ambri-Piottan ja Salavat Julaev Ufan kamppailulla. Ambri-Piotta kaatoi Ufan lopulta maalein 4-1, mutta peli olisi hyvinkin voinut kääntyä aivan vikasuuntaan avauserässä.

Ufan Nikita Soshnikov sai tungettua kiekon kutakuinkin niin lähelle maalia kuin on mahdollista ilman, että kiekko menee sisään. Soshnikovin matkaan lähettämä kiekko lipui hiljalleen kohti maaliviivaa, kun maalivahti Daniel Manzato huomasi kiekon sijainnin.

Manzato venyi äärimmilleen ja taisteli loppuun asti. Hän sai mailallaan kaapaistua kiekon pois maaliviivalta, kun kiekko oli jo osin ylittänyt maaliviivan. Tuomaristo tarkisti asian vielä videolta, mutta totesi Manzaton epätoivotorjunnan tehneen tehtävänsä ja Ambri-Piottan maali varjeltui.

Mainos alkaa

Ambri-Piottan voitto tarkoitti sitä, että he tienasivat itselleen lepopäivän. Ufalle tappio tarkoittaa sitä, että he kohtaavat heti perjantaina turnauksen suomalaisvieraan, eli Turun Palloseuran.

Maalivahti Daniel Manzato tekee huikean maaliviivapelastuksen:

Katso myös: Video: Täysin älytön tilanne 11-vuotiaiden kiekkopelissä – valmentaja osallistui lasten joukkotappeluun


Joukkueet: