Raju tyrmäys Cage Titans 57:ssä – Amanda Ferreira kolkkasi vastustajansa kylmäksi näyttävällä kierrelyönnillä

Amanda Ferreira Cage Titans 57

Cage Titans 57 -vapaaottelutapahtumassa nähtiin raju tyrmäys, kun Amanda Ferreira pätkäsi vastustajansa kylmäksi kierrelyönnillä.

USA:n Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevassa Plymouthin kaupungissa oteltiin lauantaina Cage Titans 57 -vapaaottelutapahtuma, jossa nähtiin niin miesten kuin naistenkin otteluita. Yksi naisten kamppailuista sai yllättävän, näyttävän ja samalla myös tylyn päätöksen.

Kyseessä oli Amanda Ferreiran ja Lindsey Kelleyn välinen ottelu, joka ehti toiseen eräänsä, ennen kuin ratkaisu tapahtui. Toista erää oli oteltu noin minuutti, kun Kelley painoi päälle.

Ferreira pääsi kuitenkin yllättämään Kelleyn pahanpäiväisesti. Ferreira päätti vetää ässän hihasta ja kiskaisi Kelleyä turpaan napakalla ja näyttävällä kierrelyönnillä, joka osui kohteeseensa tarpeeksi tuhoisasti.

Kelley ei menettänyt tajuntaansa, mutta isku kolkkasi hänet aivan hämärän rajamaille. Ferreira painoi heti päälle viimeistelläkseen ottelun, eikä Kelley pystynyt tähtien näkemiseltään puolustautumaan. Näin tuomari keskeyttikin ottelun muutaman lisäiskun jälkeen.

Amanda Ferreira tiputtaa vastustajansa napakalla kierrelyönnillä:

Katso myös: Jäätävä tyrmäys Rizin 40:ssä – Yuki Motoya nukutti vastustajansa vetämällä polvella suoraan pataan