Alvaro Morata teki erikoista UCL-historiaa – merkkautti VAR-hylkyjen hattutempun

Alvaro Morata VAR UCL - pallomeri.net

Juventus kohtasi Barcelonan Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa keskiviikkona ja varmaa on ainakin se, että kotijoukkueen Alvaro Morata muistaa tämän matsin pitkään.

Ottelusta odotettiin Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin kohtaamista, mutta ensin mainittu sai pari viikkoa sitten positiivisen koronatuloksen ja testi näytti vielä tälläkin viikolla positiivista.

Barcelona poistui paikalta lopulta 2-0-voiton turvin, mutta suurimman huomion ottelussa vei Alvaro Moratan maalit – tai lähinnä niiden hylkääminen, kuten maalisarakekin nollansa kera kertoo.

Moratalta nimittäin hylättiin peräti kolme osumaa VAR-tarkistuksen jälkeen paitsioon vedoten, mikä on samalla Mestarien liigan ennätys kyseisellä saralla.

Entistä kipeämpää VAR-hylkäykset tekevät Moratalle varmasti siitäkin syystä, että viime viikonloppuna häneltä hylättiin niin ikään varsin komeakin osuma videotarkastuksen jälkeen ottelussa, jossa Juventus jäi 1-1-tasapeliin Veronaa vastaan.

Alvaro Morata oli melkoinen epäonnen soturi:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Álvaro Morata ja nykyaikainen VAR-hattutemppu. 🤣🤣 #UCLfi #Juventus #jalkapallo #UCL

Henkilön Pallomeri.net (@pallomerinet) jakama julkaisu

Barcelonalla riitti ottelun alla varmasti myllerrystä, sillä tiistaina julkistettiin, että seuran puheenjohtaja sekä koko hallitus eroavat.


Pelaajat:
Joukkueet: ,