Alvaro Morata otti osumaa EM-välierän jälkeen – järjestyksenvalvoja veti vahingossa sukille

Alvaro Morata Espanja

Espanjan kapteeni Alvaro Morata koki kivuliaita hetkiä juhliessaan paikkaa EM-finaalissa, kun järjestyksenvalvoja veti sukille.

Espanja voitti myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa pelatussa välieräottelussa Ranskan ja paineli näin EM-kisojen loppuotteluun maalein 2-1. Joukkue sai kuitenkin mahdollisesti perin ikävää jobinpostia heti pelin päätyttyä, kun kapteeni Alvaro Moratalle annettiin kivuliaasti osumaa.

Morata oli juhlimassa joukkuetoveriensa kanssa Ranskan kaatoa, kun porukan läpi pyyhälsi kentälle kirmannut fani kaksi turvamiestä kannoillaan. Paikalle syöksyi vielä kolmaskin järjestyksenvaloja, joka liukastui ja veti Morataa vahingossa tylysti sukille.

Mainos alkaa:

Napakka osuma teki selvästi kipeää. Morata piteli oikeaa jalkaansa eikä pystynyt laittamaan sen päälle juurikaan painoa. Espanjan päävalmentaja Luis de la Fuente kertoi medialle, että Morata joutuu tutkimuksiin episodin vuoksi.

– Alvaron kanssa meidän täytyy odottaa huomiseen. Emme usko, että siinä kävi kuinkaan. Se tapahtui juhlinnan aikana, mutta uskomme hänen olevan kunnossa, De la Fuente totesi.

Espanjan vastustaja EM-finaaliin ratkeaa myöhään tänä iltana, kun Englanti ja Hollanti kohtaavat toisessa välieräottelussa.

Alvaro Morata saa osumaa järjestyksenvalvojalta EM-välierän jälkeen:

Katso myös: Täysin älytön viimeistely – Espanjan 16-vuotias junnutähti Lamine Yamal upotti häkellyttävän maalin EM-välierässä


Pelaajat:
Joukkueet: