Täysin älytön viimeistely – FC Cincinnatin Alvaro Barreal kajautti aivan uskomattoman volleyn kulmapotkusta

Alvaro Barreal FC Cincinnati

US Open Cupissa nähtiin huikaiseva maali, kun FC Cincinnatin Alvaro Barreal tykitti pallon volleylla pussiin kulmapotkusta.

Yhdysvaltain jalkapalloilun vanhimmassa kilpailussa US Open Cupissa pelataan puolivälierävaihetta ja ottelussa FC Cincinnatin ja Pittsburgh Riverhoundsin välillä piti sisällään tämän kauden cupin upeimman maalin.

Kyseessä oli Cincinnatin 2-0-maali, joka jäi myös ottelun voittomaaliksi, kun peli päättyi lopulta Cincinnatin 3-1-voittoon. Maali syntyi 71. minuutilla kulmapotkusta, mutta tapa, jolla maali syntyi oli poikkeuksellinen ja erittäin upea.

Kuvio oli joko hyvin harjoiteltu ja suunniteltu tai sitten kulmapotku karkasi juuri sinne minne pitikin. Kulmapotku näet pelattiin suoraan rangaistusalueen ulkopuolelle vajaan 20 metrin kohdalla odotelleelle Alvaro Barrealile.

Kun pallo tuli Barrealille, oli tuloksena aivan mieletön hevosenpotku. Barreal tykitti pallon vasurillaan suoraan volleysta maalin vasempaan ylänurkkaan mykistävällä voimalla ja tarkkuudella.

FC Cincinnatin Alvaro Barreal pamauttaa aivan hervottoman volleyn kulmapotkusta:

https://twitter.com/fccincinnati/status/1666243200779010048

Katso myös: Paikallismatsi sai hurjan lopun – Independiente Rivadavian fanit järjestivät massiivisen ilotulituksen kesken pelin