Video: Alppihiihtäjä loukkaantui pelottavan näköisesti suurpujottelukisassa – laski hetken aikaa päällään

Alppihiihtäjä Tommy Ford / Pallomeri.net

Alppihiihtäjä Tommy Fordille sattui todella pahannäköinen onnettomuus suurpujottelun maailmancupin kilpailussa Sveitsin Adelbodenissa.

Yhdysvaltalainen alppihiihtäjä Tommy Ford on onnekas mies. Näin voi huoletta todeta, vaikka hän joutuneekin hetken aikaa katsomaan kisoja sivusta loukkaantuneena, sillä hänelle olisi voinut käydä paljon pahemminkin.

Kaikki ainekset vakavaan vammautumiseen olivat ilmassa Sveitsin Adelbodenissa lasketussa suurpujottelun maailmancupin osakilpailussa, jossa Ford lensi hurjassa vauhdissa nurin kesken laskunsa.

Mainos alkaa

Hieman ennen maalia Ford menetti tasapainonsa ja kierähti vaarallisen näköisesti pää edellä kohti maata. Rytäkässä nähtiin myös todella erikoinen ja pelottava näky, sillä Ford laski hetken matkaa päällään.

Kisa keskeytettiin siksi aikaa, kun Fordia hoivattiin ja kunnes hänet saatiin nostettua helikopteriin, jolla hänet kuljetettiin pikavauhtia sairaalaan.

Uutiset sairaalasta olivat kuitenkin huojentavat. Hän vältti kuin ihmeen kaupalla vakavat pää- ja niskavammat, mutta polveensa Ford sai osuman, joka vaatii jatkotutkimuksia, joten täysin ehjin nahoin hän ei kolarista selvinnyt.

Alppihiihtäjä Tommy Ford kaatuu ja laskee hetken aikaa päällään:

Katso myös: Video: Uskomaton temppu – freestylehiihtäjä laski takaperin mäkihyppytornista alas ja heitti tuplavoltin perään