Allsvenskanissa puhkesi joukkotappelu päätössummerin jälkeen – kurinpito jakoi jopa 3 ottelun pelikieltoja

Allsvenskanissa joukkotappelu

Allsvenskanissa nähtiin keskiviikkona ottelun jälkeinen joukkotappelu, josta kurinpito on mätkäissyt nyt ison kasan pelikieltoja.

Djurgårdenin ja Karlskogan välisen ottelun päätössummeri pärähti soimaan ja kaikki pelaajat tulivat jäälle, mutta tässä kohtaa homma muuttuikin sitten astetta tulisemmaksi. Jäällä puhkesi joukkotappelu, johon otti osaa useampi pelaaja molemmista joukkueista.

Kurinpito sai pöydälleen käsiteltäväksi nujakan ja se päätyi antamaan pelikieltoa neljälle pelurille. Rangaistukset olivatkin varsin kovia: Djurgårdenin Albin Grewe ja Karlskogan Viktor Lennartsson saivat kaaoksesta kolmen ottelun pelikiellot. Djurgårdenin Olle Liss ja Karlskogan Hampus Plato puolestaan saivat kahden ottelun pelikiellot.

Itse ottelussa Djurgården oli parempi lukemin 3-2. Joukkue on 22 pisteellään 12. sijalla, kun taas Karlskoga on sijalla 11 kerättyään 23 pistettä. Djurgårdenin tapauksessa huomioitavaa toki on, että se on pelannut jopa kolme tai neljä ottelua vähemmän kuin monet edessä olevat joukkueet.

Allsvenskanissa puhkesi joukkotappelu:

Jos video ei näy, voit katsoa sen TV4:n X-tilillä.


Joukkueet: ,