NHL:n playoff-pelissä nähtiin ällöttävä ohjelmanumero – erätaukoesiintyjä kaatoi oluen monnin sisään ja joi sen

Alli Walker juo oluen monnin sisältä

Kantrilaulaja Alli Walker teki ällöttävän tempun ja joi monnin sisään kaadetun oluen esiintymisensä päälle Predatorsin kotiottelussa.

Nashville Predators hävisi dramaattisten vaiheiden jälkeen jatkoajalla Vancouver Canucksille maalein 4-3 ja on nyt tappion päästä kesälomasta.

Predatorsin kotiottelussa oli kuitenkin karnevaalitunnelmaa ja kuten kovana kantrimusiikin keskuksena tunnetun Nashvillen tapaan kuuluu, sisälsi ottelutapahtuma myös laulaja Alli Walkerin esiintymisen.

Mainos alkaa:

Walkerin päätettyä varsinaisen keikkansa toisella erätauolla nähtiin encorena hieman erikoisempi, ja ennen muuta ällöttävämpi, ohjelmanumero. Walker nimittäin kaatoi tölkillisen olutta ison kuolleen monnin sisuksiin ja joi sen jälkeen oluen kalan suusta.

Monnikalat kuuluvat Predatorsin seuraperinteeseen ja kaikki alkoi siitä, kun seuran avauskaudella tammikuussa 1999 eräs katsoja heitti monnin jäälle. Omien sanojensa mukaan heittäjä halusi tempullaan osoittaa paheksuntansa vastustajana ollutta Detroit Red Wingsiä kohtaan. Tämä oli vastaus Red Wings -fanien perinteeseen heitellä mustekaloja jäälle kotiotteluissaan.

Kantrilaulaja Alli Walker kaatoi monnin sisään oluen ja joi sen:

Katso myös: Jäätävä coast-to-coast! – Coloradon Cale Makar iski huikean soolomaalin


Joukkueet: