Allan Saint-Maximin löi Newcastle-fanin ällikällä – antoi nimmarin lisäksi Rolex-kellon

Allan Saint-Maximin Newcastle

Newcastle Unitedin tähtipelaaja Allan Saint-Maximin teki melkoisen eleen eräälle seuran kannattajalle antamalle tälle ökykellon lahjaksi.

Newcastle Untedia edustava Allan Saint-Maximin teki uskomattoman eleen joukkueensa fanille kauden avausottelun jälkeen. Saint-Maximin oli jakamassa kannattajille nimikirjoituksia stadionin uumenissa, kun hän veti yhtäkkiä kassistaan esiin kultaisen Rolex-kellon ja ojensi sen yhdelle onnekkaalle fanille.

Lahjan saanut mies kiitteli Saint-Maximinia vuolaasti kätellen tätä samalla, kun vieressä nimikirjoituksia odottaneet katsoivat rannekelloa haavit auki.

Kellon vastaanottajaksi paljastui Twitterissä mies nimeltä Steve Dutton.

– Olin täysin sanaton. Luulin, että Allan tulee vain antamaan nimikirjoituksia ja ottamaan kuvia lasten kanssa. Olen yhä shokissa. En voi kiittää Allania tarpeeksi, Dutton kirjoitti.

Saint-Maximinilla on toki mistä antaa. Brittimedioiden mukaan Saint-Maximin voimassaoleva sopimus takaa hänelle noin 43 000 euron viikkopalkan.

– Tällaiset pienet kohtaamiset ovat vähintä, mitä voin tehdä, Saint-Maximin kommentoi antamaansa lahjaa Instagram-tilillään.

Allan Saint-Maximin antaa Rolex-kellon Newcastlen fanille:

Katso myös: Supersport Unitedin veskarilla meni pahasti huuruun – kosti vastustajan ovelan tempun vetämällä turpaan


Joukkueet: