Video: Huimaa draamaa – tähtivahti Alisson puski Liverpoolille voiton lisäajalla

Alisson Liverpool / Pallomeri.net

Liverpool voitti W.B.A:n dramaattisesti, kun maalivahti Alisson viimeisteli voittomaalin lisäajalla. Hän jätti samalla jälkensä seuran historiaan.

Liverpool joutui todelliseen pinteeseen West Bromwich Albionin kanssa ja oli hyvin lähellä pistemenetystä, kunnes usein nähtävä, mutta harvoin tuloksia tuova viimeinen oljenkorsi toi juoneen vielä yhden merkittävän käänteen.

Peli oli 1-1 ja pelissä mentiin jo lisäaikaa, tai tarkemmin sanottuna jopa lisäajan lisäaikaa, kun Liverpool sai vielä kulmapotkun. Mukaan sekaan käskettiin myös tähtiveskari Alisson, joka otti paikkansa vitosen viivan tuntumasta.

Pallo lopulta tulikin nimenomaan Alissonille kuin tarjottimelle ja hän puski pallon taitavasti takanurkkaan käynnistäen villit maalijuhlat.

Alisson ratkaisi joukkueelleen voiton ja teki samalla mieletöntä seurahistoriaa, sillä hänestä tuli LFC Fans Corner -sivuston mukaan seuran 128-vuotisen historian ensimmäinen maalivahti, joka tekee kilpaottelussa maalin.

Samalla Alisson liitti nimensä myös hyvin arvovaltaiseen joukkoon, sillä hänestä tuli Valioliigan historian kuudes maalin tehnyt maalivahti. Aiemmin temppuun ovat pystyneet Peter Schmeichel (Aston Villa, vuonna 2001), Brad Friedel (Blackburn, vuonna 2004), Paul Robinson (Tottenham, vuonna 2007), Tim Howard (Everton, vuonna 2012) sekä Asmir Begovic (Stoke, vuonna 2013).

Liverpool-veskari Alisson iskee joukkueelleen dramaattisen voiton ja samalla nimensä historiankirjoihin:

Katso myös: Video: Kauden huikein tumpelointi – Leeds-pakki ampui huippupaikasta kulmalipulle


Pelaajat:
Joukkueet: