Käsittämätön kilahdus Hardcore MMA:ssa – Ali Heibati potkaisi kehätyttöä ja sai elinikäisen kilpailukiellon

Ali Heibati HFC

Hardcore MMA -promootion otteluillassa nähtiin törkeä temppu, jonka ansiosta Ali Heibati sai elinikäisen kilpailukiellon.

Venäläisen Hardcore MMA -promootion viime perjantaina käyty vapaaotteluilta sai ikävän käänteen juuri ennen illan pääottelun alkua. Tämä tapahtui, kun kehätyttö keimaili ensin kameralle ja esitteli sen jälkeen yleisölle ykköskylttiä avauserän merkiksi.

Jostain syystä tämä meni toisen ottelijan Ali Heibatin tunteisiin niin pahasti, että hän päätti potkaista kehätyttöä, kun tämä käveli hänen ohitseen. Potku ei ollut onneksi kova, mutta se oli silti täysin tarpeeton ja kaikin tavoin aivan järjetön teko. Tuomari meni välittömästi törkeän tempun jälkeen Heibatin luokse kyselemään mistä oli kysymys.

Mainos alkaa:

Kehätyttö ei suinkaan pelästynyt vapaaottelijan potkusta vaan lähti ennemminkin kävelemään tätä kohti ilmeisesti kosto mielessään. Sitä ei kuitenkaan nähty, kiitos tuomarin väliintulon.

Rumasta sikailusta huolimatta Heibati sai kuitenkin otella Arkadiy Osipyania vastaan. Ottelu päättyi heti avauserässä Osipyanin voittoon. Ottelun jälkeen Heibati julkaisi videon Instagramin tarinat-osiossa, jossa hän pyysi toimiaan anteeksi.

– Se mitä tapahtui, ylittää kaikki moraaliset ja eettiset normit. Kenelläkään ei ole oikeutta koskea, saati lyödä, Hardcore MMA:n henkilökuntaa, työntekijöitä tai kumppaneita. Varsinkin naisia kohtaan tällaista käytöstä on mahdoton hyväksyä, Heibati sanoi.

Hän osui hyvinkin oikeaan viimeisellä lauseellaan, sillä anteeksipyynnöstä huolimatta Hardcore MMA antoi Heibatille elinikäisen kilpailukiellon promootion tapahtumiin. Lisäksi hänelle lätkäistiin sakko, joka ohjataan suoraan kaltoin kohdellulle kehätytölle.

Ali Heibati kilahtaa ja potkaisee kehätyttöä. Hän sai tämän myötä elinikäisen kilpailukiellon Hardcore MMA:lta:

Katso myös: Vapaaottelijalta rivo ele tyrmäysvoiton jälkeen – tuuttasi vastustajaa takaa