Algerian maajoukkuefutaria uhkaa vuoden linnatuomio Ranskassa – syynä julkinen masturbointi ja tirkistely

Algerian maajoukkuepelaaja Farid El-Melali Angers / Pallomeri.net

Algerian maajoukkuepelaajaa Farid El-Melalia uhkaa vuoden vankeus, kun hän jäi jälleen kiinni julkisesta masturboinnista ja tirkistelystä.

Ranskan Ligue 1:ssä pelaavaa Angersia edustava Farid El-Melali on ajautunut tukalaan tilanteeseen. Algerian maajoukkuepelaaja pidätettiin toukokuussa hänen masturboituaan tuntemattoman naisen edessää julkisella paikalla.

Hän oli joutumassa oikeuden eteen toukokuisen tapauksen myötä, mutta nyt hän on joutunut vielä pahempaan liemeen. Toukokuun tapauksen tultua julki tunnisti eräs toinen nainen El-Melalin mieheksi, joka huhtikuussa seisoi hänen ikkunansa takana masturboimassa kahtena perättäisenä iltana.

Mainos alkaa

Ranskalaisen Ouest-France -lehden mukaan El-Melalia uhkaa jopa vuoden vankeustuomio sekä noin 15 000 euron sakot.

El-Melali sanoi poliisille, ettei tiennyt olevansa näkyvissä. Hänen asianajansa Sandra Chirac-Kollarik myönsi, että El-Melalilla on ”vaikeuksia kontrolloida mielihalujaan”. Keskiviikkona pidätetty El-Melali välitti asianajansa kautta vilpittömät anteeksipyyntönsä sopimattomasta käytöksestään.

El-Melali allekirjoitti uuden vuoteen 2023 kestävän sopimuksen Angersin kanssa juuri ennen ensimmäistä pidätystään. Seura ei ole kommentoinut El-Melalin tapausta millään lailla. Seura ilmoitti odottavansa oikeuden päätöstä.

Tsekkaa myös: VAR möhli kaikissa torstain Valioliiga-otteluissa – FIFA ottaa jatkossa järjestelmän haltuunsa