Täysin pysäyttämätön Alexis Lafreniere sooloili upean maalin – viimeistelyyn liittyi myös pelottava näky

Alexis Lafreniere New York Rangers

New York Rangersin Alexis Lafreniere teki kerrassaan häikäisevän soolomaalin kolmannessa konferenssifinaalissa Florida Panthersia vastaan.

New York Rangers voitti Florida Panthersin vieraskentällä läntisen konferenssin finaalisarjan kolmannessa ottelussa jatkoajalla maalein 5-4 ja johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1.

Yksi ottelun isoista hahmoista oli kahdesti osunut Rangersin Alexis Lafreniere. Hän tasoitti pelin avauserässä tekemällä Rangersin ensimmäisen maalin, mutta hänen todellinen tähtihetkensä oli toisessa erässä nähty 3-2-maali.

Mainos alkaa:

Lafreniere sai kiekon omalla alueella hyvään vauhtiin ja polki laidalta karkuun. Kun Lafreniere pääsi täyteen höyryyn, ei kukaan kyennyt häntä enää pysäyttämään. Lafreniere leikkasi siniviivan ylitettyään keskelle, kynäsi Panthers-pakki Dmitry Kulikovin ja upotti kiekon verkkoon tarkalla rystyvedolla. Veto kilahti tyylikkäästi tolpan kautta sisään jättäen Panthers-vahti Sergei Bobrovskyn täysin voimattomaksi.

Maalissa oli pelottava sivujuonne. Viimeistellessään Lafreniere nimittäin syöksyi nurin ja hänen jalkansa nousi ilmaan. Jalka osui pelottavasti Bobrovskya leukaan, eli tilanteessa oli kosolti tuuria, ettei terä osunut kaulaan. Bobrovsky näki toki tähtiä saatuaan kovan potkun päähänsä.

Alexis Lafreniere upottaa upean soolomaalin Panthersin reppuun:

Katso myös: Todella ruma temppu – Rangersin Matt Rempe löi Panthers-pelaajan pään pleksiin, selvisi kaksiminuuttisella


Pelaajat:
Joukkueet: