Alexandr Semin heitti jäähyväispelissään älyttömän namupassin – Alexander Ovechkin niittasi kiekon yläpesään

Alexandr Semin

Alexandr Semin jätti tyylilleen sopivat jäähyväiset tarjoilemalla juhlapelissään aivan hervottoman herkkupalan Alexander Ovechkinille.

Entinen Washington Capitals -hyökkääjä Alexandr Semin jätti jäähyväiset kiekkokaukaloille juhlaottelussa, jossa hänen kokoamansa tähtisikermä kohtasi Pavel Datsyukin johtaman joukkueen. Seminin ryhmä voitti Krasnojarskissa pelatun ottelun maalein 10-9.

Semin pelasi luonnollisesti samassa ketjussa vanhan Capitals-ketjukaverinsa Alexander Ovechkinin kanssa ja juhlapelille sopivaa olikin, että tämä kaksikko löysi toisensa henkeäsalpaavalla tavalla.

Semin kuljetti kiekon maalin taakse ja näki, että Ovechkin oli tulossa luukulle. Semin päätti toimittaa kiekon maalille ja tehdä sen hieman näyttävämmällä tavalla.

Semin näet vippasi kiekon maalin yli suoraan maalin edustalle, jonne Ovechkin rynni kiskaisten kiekon yläpesään. Toki kyseessä oli vain näytösottelu, jossa puolustusasenne ei kuulu pelaajien vahvuuksiin, mutta siitäkin huolimatta Seminin syöttö oli kerrassaan häikäisevä.

Alexandr Semin antoi juhlaottelussaan aivan tajuttoman syötön Alexander Ovechkinille:

Tsekkaa myös: NHL-sopimuksen tehnyt Ivan Fedotov pidätettiin Pietarissa – syytetään armeijan välttelystä