Video: Alexander Zverev kilahti itselleen – maila sai rajusti kyytiä

Video: Alexander Zverev kilahti itselleen – maila sai rajusti kyytiä

Saksalaispelaaja Alexander Zverevillä oli karmea pelipäivä maanantaina, kun nuorukainen pelasi Australian avointen neljännen kierroksen ottelunsa.

Zverev ei saanut käytännössä mitään pelinsä osa-aluetta toimimaan ja Milos Raonic etenikin puolivälieriin tylyin lukemin 6-1, 6-1, 7-6.

Tappion kokenut saksalaispeluri ei kuitenkaan mennyt jopa koko turnaukseen osallistumista uhanneen takareisivammansa taakse nöyryyttävän tappion jälkeen.

– Tänään ei vain mikään onnistunut – ei lyönnit eikä liikkuminen. Tenniksessä tulee joskus näitä päiviä, Zverev sanoi Eurosportin haastattelussa.

Toisessa erässä, kun Raonic oli siirtynyt syötönmurrolla jo 4-1-johtoon, Zverev näytti tuskastumistaan puolenvaihdon aikana paloittelemalla mailansa varsin rajulla tavalla.

– Olisi varmaan pitänyt tehdä se jo aiemmin. Kolmannessa erässähän pelini alkoi sitten luistaa paremmin, maailmanlistan nelonen kommentoi tunteenpurkaustaan.

Raonic kohtaa puolivälierissä ranskalaisen Lucas Pouillen. Turnauksen kaaviot voit katsastaa Australian Openin nettisivuilta.

Turnauksen kaikki matsit on nähtävissä ilmaisen live streamin välityksellä.

Alexander Zverevillä ei ollut helpoin päivä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut