Video: Alexander Ovechkin maalasi av:lla – nousi kaikkien aikojen maalitilaston vitoseksi

Alexander Ovechkin Washington Capitals New York Rangers - pallomeri.net

Alexander Ovechkin oli hurjalla pelipäällä, kun Washington Capitals käynnisti NHL-kautensa isännöimällä New York Rangersia.

Capitals oli tyly isäntä 5-1-voiton kera, ja tämän höykytyksen kapellimestarina hääräsi kapteeni Ovechkin tehoillaan 2+2.

Ottelun maalinteon aloitti T.J. Oshie, minkä jälkeen Justin Schultz ja Hendrix Lapierre osuivat kerran mieheen. “Ovie” merkkautti syöttöpisteen kahteen ensimmäiseen osumaan.

Päätöserän alussa Ovechkin vei Capitalsin jo 4-0-johtoon ylivoimalla ennen kuin Chris Kreider onnistui kavennuksessa. Illan juhlittu sankari oli kuitenkin kotijoukkueen #8, joka viimeisteli päätösnumerot alivoimalla nousten samalla kaikkien aikojen NHL-maalipörssin vitospaikalle Marcel Dionnen ohi.

732 osumaa viimeistelleen Ovechkinin edellä tässä tilastossa ovat enää Wayne Gretzky (894), Gordie Howe (801), Jaromir Jagr (766) sekä Brett Hull (741).

Venäläistähti loukkaantui viimeisessä harjoitusottelussa kauden alla. Voitanee kuitenkin sanoa, että huoli hänen pelikunnostaan oli turhaa, eikä “alavartalovamma” pahemmin menoa haitannut.

Capitalsin ja Rangersin välisen ottelun tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Alexander Ovechkin viimeisteli loppulukemat 5-1 alivoimalla:

Videon näet myös YouTuben puolella Sportsnetin toimittamana.


Pelaajat:
Joukkueet: ,