Video: Alexander Ovechkin pisti hanskan lentoon – kopioi Teemu Selänteen legendaarisen tuuletuksen

Alexander Ovechkin Washington Capitals / Pallomeri.net

Yksi Teemu Selänteen NHL-uran ikonismpia hetkiä on legendaarinen hanskatuuletus, joka sai uuden tulkinnan, kun Alexander Ovechkin räväytti oman versionsa.

Kun Teemu Selänne rikkoi Mike Bossyn aikoinaan tekemän tulokkaiden maaliennätyksen kaudella 1992-1993 sujautettuaan kiekon Quebec Nordiquesin reppuun, tallennettiin hetki, jonka legendaarisuus tuskin on kenenkään mielessä päässyt himmenemään. Selänne juhlisti historiallista maalia heittämällä hanskansa ilmaan ja ”ampumalla” sen alas.

Jokainen sen ajan suomalaisjuniori on varmasti jossain yhteydessä tehnyt saman tuuletuksen, mutta keskiviikkona Washington Capitalsin jääharjoituksissa saatiin vihiä, että ainakin yksi venäläispelaajakin on matkan varrella viehättynyt Selänteen legendaarisesta tempusta.

Capitalsin kapteeni Alexander Ovechkin näet viihdytti joukkuetovereitaan harjoitusten jälkeisissä rankkareissa juhlimalla maaliaan Selänteen tyyliin hanskanammuntatuuletuksella. Capitals julkaisi Twitter-tilillään Ovechkinin tyylinäytteestä videon.

Mainos alkaa

Alexander Ovechkin tekee oman versionsa Selänteen hanskatuuletuksesta:

Tsekkaa myös: NHL Playoffs 2020: Näin pudotuspelit pelataan – kaavio ja otteluohjelma


Pelaajat:
Joukkueet: