Video: Huvittava näky – Alexander Ovechkin ei edes yrittänyt näyttää ahkeralta

Alexander Ovechkin Washington Capitals / Pallomeri.net

Washington Capitalsin kapteeni Alexander Ovechkin tähdittää huvittavaa videota, joka kuvattiin hänen erityisen laiskasta vaihdostaan.

Washington Capitalsin kapteeni ja supertähti Alexander Ovechkin on tullut tunnetuksi aivan priimaluokan maalintekijänä. Vaikka Ovechkin tietysti tietää tarkalleen miltä askelmerkiltä hän on vinon pinon ylivoimamaaleja ladannut, niin silti parasta aikaa sosiaalisessa mediassa leviävä video hänen ylivoimavaihdostaan huvittaa.

Klippi on peräisin keskiviikon ja torstain välisen yön New York Islanders -pelistä ja videolla Ovechkin seisoo aloituspisteen kaarella selkä suorana kuin suolapatsas aivan kuin hän haluaisi olla missä tahansa muualla kuin jäällä juuri kyseisellä hetkellä.

Mainos alkaa

Peli pyörii toisaalla, mutta Ovechkin seisoo kutakuinkin liikkumatta. Videon aikana Ovechkin liikkuu yhteensä joitain kymmeniä senttejä. Mutta niin rumalta ja löysältä kuin Ovechkinin ”pelaaminen” videolla näyttääkin, niin ehkäpä hän tietää mitä tekee. Verkko nimittäin soi samalta tontilta noin 15 sekuntia myöhemmin.

Alexander Ovehckin ei näytä liikoja liikkuvan ylivoimapelin aikana:


Pelaajat:
Joukkueet: