Alexander Ovechkinin tyly koukku ei tuonut rangaistusta – T.J. Oshie iski tasoituksen 1,8 sekuntia ennen loppua

Alexander Ovechkin koukku Washington Edmonton - Pallomeri.net

Alexander Ovechkin oli kentän puhutuin hahmo, kun Washington Capitals oli matkannut Edmonton Oilersin vieraaksi NHL:ssä.

Kanadan “ukranalaisimmaksi” kaupungiksi kutsutun Edmontonin kotiyleisö toivotti Capitals-kipparin tervetulleeksi vihellysten kera – ja nämä vihellykset jatkuivat pitkin ottelua. Yleisömeren seassa nähtiin myös runsaasti Ukrainan värejä, minkä lisäksi osa Edmontonin ukrainalaiskuoro tulkitsi Kanadan kansallislaulun osittain ukrainan kielellä.

Ovechkin oli mukana vahvasti myös itse ottelun loppuratkaisussa. Capitals haki 3-3-tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Zach Hyman pääsi kiekkoon ja oli karkaamassa ratkaisumaalin tekoon. Ovechkin kuitenkin koukkasi miehen keskialueella nurin ja selvisi tästä tempusta ilman rangaistusta.

Vierasjoukkue pääsi jatkamaan kuudella miehellä myllyttämistä, mikä tuotti lopulta myös tuloksen, kun T.J. Oshie tasoitti pelin vain 1,8 sekuntia ennen päätössummeria. Oilers-kippari Connor McDavid otti joukkueensa kuitenkin reppuselkään ja sinetöi 4-3-voittomaalin jatkoajalla.

Alexander Ovechkin selviää ilman rangaistusta ja T.J. Oshie tasoittaa pelin:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTuben puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,