Video: Täysin uskomatonta – Alexander Ovechkin tykitti jälleen hatullisen

Video: Täysin uskomatonta – Alexander Ovechkin tykitti jälleen hatullisen

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin jatkoi maalihurjasteluaan, kun pääkaupungin joukkue oli matkannut Carolina Hurricanesin vieraaksi.

Carolinassa nähtiin todelliset maalijuhlat, sillä osumia taottiin peräti 10 kappaletta ja lopulta sarjapisteet lähtivät vottolaukauskilpailun jälkeen Capitalsin matkaan lukemin 5-6.

Edellisessä ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan hattutempullisen verran maaleja viimeistellyt ”Ovie” jatkoi kirjaimellisesti siitä, mihin jäi, kun myös Hurricanesia vastaan venäläisen saldo oli kolme maalia.

Kaikki osumat olivat taattua Ovechkinia, sillä jokainen syntyi hienon laukauksen saattelemana b-pisteen tuntumasta. Hattutemppu oli venäläishyökkääjälle uran 22. Hän on mättänyt tällä kaudella 31 otteluun peräti 28 osumaa, ja tällä hurjastelulla heltiää luonnollisesti maalipörssin kärkisija.

Myös Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat kovalla pelipäällä, sillä herroista ensin mainittu vietti neljän tehopisteen iltaa (2+2) ja Teräväinen puolestaan kolmen (1+2).

Ovechkin nousi hattutemppunsa myötä Teemu Selänteen rinnalle hattutemppujen määrässä. Ainoastaan Jari Kurri on tehnyt historiassa eurooppalaisista NHL-pelaajista enemmän hattutemppuja. Ovechkin on kuitenkin enää yhden hattutempun päässä suomalaislegendasta.

Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta. Kaikki änärimatsit suorana lähetyksenä välittää Viaplay.

Alexander Ovechkin & uran hattutemppu #22:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTube-kanavalla.

Tsekkaa myös: Video: Patrik Laine laukoi hurjalla rannarilla kiekon yläpeltiin

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut