Video: Alexander Ovechkin saavutti huikean virstanpylvään – 700. NHL-maali syntyi hurjalla lämärillä

Video: Alexander Ovechkin saavutti huikean virstanpylvään – 700. NHL-maali syntyi hurjalla lämärillä

Alexander Ovechkin nousi harvalukuiseen kerhoon iskemällä uransa 700. NHL-maalin. Hän on historian kahdeksas pelaaja, joka siihen pystyi.

New Jersey Devils kaatoi Washington Capitalsin kotonaan maalein 3-2, mutta Devilsin voitosta huolimatta ilta oli Capitalsin supertähden Alexander Ovechkinin.

Kun kolmatta erää oli pelattu 4:50, tuli Ovechkinista pelinumerolleen uskollisesti NHL-historian kahdeksas pelaaja, joka yltää kyseiseen rajapyykkiin. Maali syntyi Ovechkinille tyypilliseen tapaan, eli rajulla lyöntilaukauksella niin sanotulta siipimiehen paikalta.

Kaikkien aikojen maalipörssin kärkipaikkaa jahtaava Ovechkin on nyt 194 maalin päässä Wayne Gretzkystä. 34-vuotias Ovechkin pelaa nyt viidettätoista kauttaan NHL:ssä, mikä tarkoittaa sitä, että hän on tehnyt keskimäärin noin 46 maalia kautta kohden. Jos Ovechkin pysyy terveenä, niin mahdottomalta näyttänyt Gretzkyn saavuttaminen saattaa hyvinkin olla mahdollista.

Ovechkinin seuraava kohde on Mike Gartner, jonka saldon Ovechkin saavuttaa kahdeksan maalin päästä.

Alexander Ovechkin tekee uransa 700. maalin:

Katso myös: Video: NHL:ssä uskomaton tilanne – 42-vuotias jääkoneenkuljettaja joutui maaliin Torontoa vastaan ja torjui Carolinan voittoon

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut