Alexander Bublikilta mieletön suoritus – tykitti läpilyönnin jalkojensa välistä

Alexander Bublik ATP tennis

Alexander Bublikilta saadaan ajoittain todistaa mitä erikoisempia suorituksia, ja yksi tällainen nähtiin jälleen Adelaiden ATP-kisassa.

Kazakstanilainen Bublik (ATP-31) oli voittanut avauserän Lorenzo Musettia (ATP-31) vastaan 6-3, mutta toisessa erässä italialainen oli onnistunut karkaamaan syötönmurron turvin 4-1-johtoon.

Tässä kohtaa Bublikilta nähtiinkin sitten melkoinen syöttövuoro. Hän vastasi jokaiseen Musettin syötönpalautukseen onnistuneesti pysäytyslyönnillä. Näistä varsinkin viimeisin oli vähintäänkin uskomaton. Musetti ehti stoppariin ja sai lyötyä melko laadukkaankin alasivukierteen kenttään, mutta Bublik vastasi tähän iskemällä läpilyönnin omien jalkojensa välistä.

Mainos alkaa:

Yleensähän “tweener” lyödään selkä kohti vastustajaa, mutta kazakstanilainen täräytti tämän lyönnin kunnon show-meiningillä napa kohti vastustajan kenttäpuoliskoa.

Bublik voitti ottelun lopulta kolmessa erässä lukemin 6-3, 6-7, 7-5.

Kauden ensimmäinen Grand Slam – Australian avoimet – on jo ovella! Pelit Melbournessa alkavat sunnuntaina, minkä jälkeen edessä on kaksi viikkoa tennishuumaa.

Alexander Bublik sinetöi syöttövuoronsa huimalla tavalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n X-tilillä.


Pelaajat: