Alex Iwobi yritti turhaan rauhoitella vihaisia Everton-faneja – katsomoon annettu pelipaita heitettiin takaisin

Alex Iwobi ja Everton-fanit

Valioliigan hännille ajautuneen Evertonin fanit alkavat menettää kärsivällisyyttään ja tämän sai Alex Iwobi tuta varsin konkreettisesti.

Evertonin fanien ja pelaajien välillä käytiin lauantaina keskustelua isoin kirjaimin joukkueen hävittyä Bournemouthin vieraana Valioliigassa maalein 3-0.

Alex Iwobi kävi keskustelemassa kuumana käyneiden fanien kanssa ennen kuin hänet ohjattiin takaisin kohti pelaajatunnelia. Fanit tekivät myös näkyvämmän vastalauseen, sillä Iwobi oli antanut paitansa faneille ja he heittivät sen kimpaantuneina takaisin kentälle.

Evertonin päävalmentaja Frank Lampard sanoi medialle, että hän ymmärtää fanien tuskan. Everton on Valioliigassa vasta 17. sijalla, eli pisteen päässä putoamisviivasta.

– Kannattajat saavat sanoa tänään, mitä haluavat tuon esityksen jälkeen. He ovat tulleet peleihimme kahdesti tällä viikolla ja nähneet huonoja esityksiä. Meidän on ymmärrettävä, että he saavat ilmaista mielipiteensä, Lampard totesi.

Alex Iwobi yrittää rauhoitella Evertonin faneja epäonnistuneesti ja hänen katsomoon antamansa paita heitetään sieltä takaisin:

Katso myös: Unelmakuti aivan yläpesään – Man Cityn Phil Foden pamautti kulmapotkun jälkeen armottoman puolivolleyn


Joukkueet: