“Yksi puhelinsoitto ja olette kaikki kuolleet” – Alex Galchenyuk lateli poliiseille aivan mielipuolisia uhkauksia

Alex Galchenyuk

Alex Galchenyuk sai pikapotkut Arizona Coyotesilta ja tapauksesta on nyt saatu lisätietoa. Galchenyuk esitti poliisille tappouhkauksia.

Arizona Coyotes antoi Alex Galchenyukille potkut perjantaina, kun hän oli ehtinyt olla seurassa vain 12 päivää. Coyotes tiedotti tehneensä ratkaisun Galchenyukin merkittävän pelaajasopimusta koskevan rikkomuksen vuoksi. Seura ilmoitti tarkentamatta olevansa tietoinen Galchenyukin tapauksesta ja kertoi tuomitsevansa jyrkästi hänen käytöksensä.

Tapauksesta on saatu tuoreeltaan hämmästyttää lisätietoa, kun muun muassa uutistoimisto AP ja tv-kanava CBS uutisoivat Scottsdalen poliisilaitoksen raportista.

Juopunut kuljettaja, joka siis väitetysti on Galchenyuk, oli ajanut humalassa BMW-merkkisellä autolla reunakiveyksen yli ja osunut parkkipaikalla olleeseen kylttiin. Galchenyuk oli maannut maassa lähellä autoaan, kun hänen isänsä oli väitetysti nostamassa häntä matkustajan istuimelle. Isä ajoi autolla pois, kunnes poliisi pysäytti heidät.

Galchenyukin isä yritti ottaa syyt niskoilleen ajamisesta jalkakäytävän yli, mutta silminnäkijöiden mukaan poika oli ajanut autoa. Galchenyukin kerrotaan haisseen viinalta ja olleen muutenkin silminnähden heikommassa hapessa. Hänet pidätettiin tapauksen jälkeen viime sunnuntaina.

Poliisiraportin mukaan Galchenyuk oli ollut poliiseja kohtaan arvaamaton ja aggressiivinen. Hän solvasi poliiseja myös useita kertoja rasistisesti ja esitti rajuja uhkauksia.

– Aion paloitella sinut, vaimosi ja tyttäresi, Galchenyuk sanoi.

Suuren osan lapsuudestaan Venäjällä viettänyt Galchenyuk myös väitti, että hänellä on siellä kontakteja, jotka hän voisi usuttaa poliisien kimppuun.

– Yksi puhelinsoitto ja olette kaikki kuolleet. Sinä, koko perheesi ja sukusi olette kaikki kuolleet, Galchenyuk uhkasi.

Tsekkaa myös: Philadelphia Flyersin työntekijän käytös raivostutti – toimittajan arvostelu kuului suoraan lähetykseen


Joukkueet: