Yllätysnimi NHL:n pistepörssin kärkeen – Alex DeBrincat hurjasteli hattutempun Calgarya vastaan

Alex DeBrincat Detroit Red Wings - Pallomeri.net

Alex DeBrincat oli hurjassa iskussa, kun hänen edustamansa Detroit Red Wings isännöi sunnuntain kierroksella Calgary Flamesia.

Ottelun maalinteko aloitettiin kahden minuutin pelin jälkeen, kun Justin Hollin syöttö löysi maalin edestä DeBrincatin ja tämä painoi limpun uuniin. Hieman myöhemmin Joe Veleno iski lukemat 2-0:aan, ja päätöserän alussa Dylan Larkin osui DeBrincatin syötöstä muuttaen numerot jo lukemiin 3-0.

Tämän jälkeen Andrew Mangiapane kavensi 3-1:een, mutta erän puolivälin jälkeen DeBrincat viimeisteli illan toisensa ja venytti eron jälleen kolmeen.

Mainos alkaa:

Molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ennen kuin DeBrincatin B-pisteen kaarelta lähtenyt terävä rannelaukaus upposi sisään sinetöiden hattutempun sekä loppulukemat 6-2.

Miehen tehot ottelussa olivat 3+1 ja niiden turvin hän nousi koko NHL:n piste- sekä maalipörssin kärkeen. Kuuteen otteluun on syntynyt 12 tehopistettä (8+4). 25-vuotias hyökkääjä siirtyi täksi kaudeksi Detroitiin Ottawa Senatorsista.

Red Wingsin kausi on alkanut mahtavalla tavalla, sillä Calgarysta tullut voitto oli jo viides putkeen. Joukkueen ainoa tappio tuli avausottelussa New Jersey Devilsiä vastaan.

Alex DeBrincat mätti hattutempullisen verran maaleja:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: