SK: Aleksi Saarela antoi rapaa Carolina Hurricanesille – ”Paletti sekaisin, eikä johto tiedä mitä tekee”

Aleksi Saarela

Kesällä Chicago Blackhawksiin kaupattu Aleksi Saarela on antanut huutia ex-seuralleen Carolina Hurricanesille Satakunnan Kansan haastattelussa.

Aleksi Saarela kaupattiin kesäkuussa Carolina Hurricanesista Chicago Blackhawksiin. Vuodet Carolinan organisaatiossa eivät jättäneet kovinkaan hyvää makua Saarelan suuhun ja hän teki sen selväksi Satakunnan Kansan haastattelussa.

– Carolina ei ole organisaationa mikään johtotähti. Paletti on aika sekaisin. Ei oikein tiedä, kuka johtaa ja kuka tekee mitäkin.

Saarelan mukaan sekoilu alkoi viimeisen vuoden aikana, jolloin Tom Dundonista tuli seuran pääomistaja. Dundonin tapa johtaa seuraa omapäisesti ja rautaisella otteella ei saa Saarelalta kiitosta.

Mainos alkaa

– Joku ei tee päätöksiä tai ei uskalla tehdä päätöksiä tai joku sellainen tekee päätöksiä, joka ei tiedä mitä tekee.

Saarela on myös sitä mieltä, että Hurricanesin farmijoukkueessa Charlotte Checkersissä pelasi useita pelaajia, jotka olisivat ansainneet mahdollisuuden näyttää kyntensä NHL:ssä.

–  Ihan sama, mitä tapahtui, niin Carolina ei halunnut kutsua pelaajia ylös. No, se oli heidän päätöksensä.  Kyllähän se silti turhautti, kun muissa organisaatiossa tuli NHL-kutsuja kaikennäköisille unisille, jotka eivät ole eläessään tehneet 20 pistettä kaudessa.

Kun Saarela kauden jälkeen pyysi Carolinalta siirtoa, ymmärsi GM Don Waddell yskän.

–  Hän myönsi, ettei minulle ole annettu mahdollisuutta.

Lue myös: Rasmus Ristolainen sai kuormaa NHL-kolumnistilta – väärä mies väärässä roolissa


Pelaajat:
Joukkueet: ,,