Ässien Aleksi Laakso jyräsi KalPan Tuomas Kiiskisen – pelaajilla huikean tyylikäs kohtaaminen pelin päätyttyä

Aleksi Laakso Ässät

Ässien Aleksi Laakso ajeli KalPan Tuomas Kiiskistä, mutta pelaajien välillä vallitsi ottelun päätyttyä upea urheiluhenki ja kunnioitus.

KalPa voitti Ässät selvästi maalein 4-0 perjantain Liiga-kierroksella, mutta huomion varasti ottelun lopulla tapahtunut taklaustilanne, jonka myötä Ässien Aleksi Laakson toiminta asetettiin kurinpitodelegaation syynättäväksi.

Aivan kolmannen erän lopulla KalPan puolustaja antoi syötön hyökkääjä Tuomas Kiiskiselle, joka ei huomannut kovaa vauhtia lähestyvää Laaksoa ja jäi täysin tämän jyrän alle. Taklaus osui Kiiskistä kroppaan sekä päähän. Kiiskinen makasi hetken aikaa jäässä ja nousi ontuen ylös. Laakso tajusi osuneensa huonosti ja oli heti huolissaan Kiiskisen voinnista.

Mainos alkaa:

Laakso paljasti ottelun jälkeen somessa, että oli tavannut Kiiskisen. Laakson mukaan kyseessä oli harvinaisen tyylikäs kohtaaminen, jossa vallitsi vankka urheiluhenki ja kunnioitus.

– Tänään meiltä huono peli, mutta suurin huoleni oli se, ettei Kiiskiselle käynyt mitään. Tapasimme pelin jälkeen ja pahoittelin tapahtunutta, johon hän pahoitteli takaisin: ”myös syötössä ja vastaanotossa oli toivomisen varaa, jatka samaan malliin. Näitä sattuu pelissä.” Itselläni päällimmäisenä ajatuksena oli tietenkin huojennus, ettei mitään pahempaa käynyt. Arvostus Kiikistä kohtaan nousi entisestään, Laakso kirjoitti.

Liigan kurinpitodelegaatio tiedotti lauantaina aamupäivällä tulleensa siihen tulokseen, ettei Laakson teko ollut pelikiellon arvoinen.

Ässien Aleksi Laakso kolaa KalPan Tuomas Kiiskisen tylysti katolleen:

Myöhemmin Laakso kertoi somessa hänen ja Kiiskisen välisestä kohtaamisesta:

Katso myös: Tarkka niitti yläpesään – Jesse Puljujärvi painoi kiekon ohi Kaapo Kähkösen


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,