Video: Frank Vatrano viimeisteli jatkoaikamaalin Aleksander Barkovin komeasta tarjoilusta

Aleksander Barkovin Florida Panthers syöttö - pallmeri.net

Aleksander Barkovin kaksi syöttöpistettä siivittivät Florida Panthersin 5-4-jatkoaikavoittoon Chicago Blackhawksista tiistain NHL-kierroksella.

Ensimmäiselle erätauolle poistuttiin Panthersin 2-1-johtotilanteessa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Carter Verhaeghe – jonka Barkov vapautti läpiajoon – sekä Patric Hörnqvist. Vieraiden kavennusosuma puolestaan oli Dominik Kubalikin käsialaa.

Toisessa erässä Verhaeghe vei Panthersin uudemman kerran kahden maalin karkumatkalle, kunnes oli jälleen Kubalikin vuoro kaventaa – ja tälläkin kertaa avausmaalin tapaan ylivoimalla.

Erää oli takana viitisentoista minuuttia, kun Patrick Kane pääsi yrittämään tasoitusta rankkarista, mutta hän ei suorituksessaan onnistunut. Samainen mies kuitenkin korjasi erheensä erän lopulla viimeistelemällä rystyltä 3-3-tasoituksen.

Päätöserässä Philipp Kurashev vei Chicagon jo johtoon, mutta Hörnqvistin illan toinen tasoitti pelin ja mentiin jatkoajalle. Sitä oli takana hieman yli puolet, kun Frank Vatrano iski Aleksander Barkovilta tulleen tarjoilun verkon perukoille.

Kevin Lankinen teki NHL-debyyttinsä Chicagon maalilla. Lankiselle merkittiin ottelussa 23 torjuntaa, ja torjuntaprosentiksi muodostui 82,1.

Frank Vatrano osui Aleksander Barkovin syötöstä:

Videon näet myös Hockey Dailyn Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: