Florida onnistui vihdoin ja viimein yv-maalin teossa – tuloksena silti ruma selkäsauna

Florida Panthers Tampa Bay Lightning - Pallomeri.net

Aleksander Barkov ja Florida Panthers ovat olleet vaikeuksissa ylivoimapelinsä kanssa koko pudotuspelien ajan. Nyt joukkueen kausi on katkolla.

Ennen sunnuntaita ja kolmatta Tampa Bay Lightningia vastaan pelattua ottelua, Panthers oli päässyt ylivoimalle peräti 25 kertaa onnistumatta maalinteossa.

Kolmas ottelu alkoi Tampan komennossa, kun Corey Perry vei kotijoukkueen johtoon ajassa 13:21, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Florida tuli tasoihin, kun se vihdoin ja viimein onnistui ylivoimalla. Barkov jakoi kiekon Jonathan Huberdeaulle, joka ujutti sen rystypuolelta keskustaan Sam Reinhartille. Tämä puolestaan painoi pikkumustan suoraan syötöstä verkon perukoille.

Mainos alkaa:

Osuma oli kuitenkin harvinaisen laiha lohtu vieraille, sillä Erik Cernak sekä Steven Stamkos veivät Tampan toisessa erässä kahden maalin karkumatkalle, ja Nikita Kucherov niittasi 4-1-osuman tyhjiin jo nelisen minuuttia ennen päätössummeria. Tämän jälkeen Stamkos sai vielä viimeistellä illan toisen osumansa – tyhjiin senkin – joten loppulukemat kirjattiin 5-1.

Tampa Bay johtaa ottelusarjaa voitoin 3-0.

Tsekkaa myös: Floridan Eetu Luostarinen lensi tylysti päin laitaa – Tampa Bayn Brandon Hagel antoi rumasti poikittaista

Tampa Bay – Florida | 3. ottelun parhaat palat:

Jos video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Joukkueet: ,