Aleksander Barkov ampui voittomaalin tylyllä rannarilla – Florida Panthers on voiton päässä Stanley Cupista

Aleksander Barkov Florida Panthers

Florida Panthers otti jo kolmannen voittonsa Stanley Cupin finaalisarjassa ja Aleksander Barkov ampui ottelun voittomaalin.

Edmonton Oilers ei kotikentälläänkään pystynyt kaatamaan Florida Panthersia, joka kairasi sarjan kolmannesta ottelusta voiton maalein 4-3 ja johtaa Stanley Cupin finaalisarjaa voitoin 3-0. Näin ollen mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla sarjan neljännessä ottelussa, joka pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Yksi ottelun sankarihahmoista oli joukkueensa avausmaalin syöttänyt ja voittomaaliksi jääneen neljännen osuman itse tehnyt Aleksander Barkov. Hänen pelikuntonsa oli kysymysmerkki, koska hän sai ruman taklauksen päähänsä sarjan toisessa ottelussa, mutta Barkov toipui Panthersin onneksi heiluttamaan joukkueen tahtipuikkoa.

Mainos alkaa:

Voittomaali syntyi toisen erän loppupuolella, kun Barkov karkasi kahdella yhtä vastaan -ylivoimahyökkäykseen yhdessä Evan Rodriguesin kanssa. Barkov sai omalta alueelta avauksen Sam Reinhartilta, mutta kiekko kuitenkin karkasi Barkovilta. Hänen onnekseen kiekko päätyi kuitenkin suoraan Rodriguesin lapaan. Rodrigues puolestaan antoi Barkoville hyvän syötön. Barkov pyyhkäisi tyynesti pakista ohi ja kajautti kiekon häkkiin armottomalla rannelaukauksella.

Barkov vei Panthersin maalillaan jo 4-1-johtoon, mutta Oilers kiri kolmannessa erässä vielä maalin päähän, ennen kuin Panthers sai luukut lopullisesti kiinni ja hoiti ottelusta voiton.

Aleksander Barkov ampuu voittomaaliksi jääneen 4-1-osuman:

Tsekkaa myös: Colorado Avalanche teki yllätyshankinnan – Jere Innala teki seuran kanssa tulokassopimuksen


Pelaajat:
Joukkueet: