Leon Draisaitlin kasetti hajosi – Aleksander Barkov telottiin törkeällä taklauksella

Aleksander Barkov Leon Draisaitl

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov joutui jättämään toisen finaalin kesken, kun Edmontonin Leon Draisaitl taklasi suomalaista päähän.

Florida otti toisen kiinnityksen mestaruuteen, kun Edmonton kaatui kotikaukalossa lukemin 4-1. Panthers sai kuitenkin päätöserässä todella huonoja uutisia, kun Edmonton Oilersin supertähti Leon Draisaitl esitteli todella ruman taklauksen.

Saksalaistähti ajoi selvästi tarkoituksella taklauksensa kohti päätä, sillä Draisaitl teki ennen niittiä pienen hyppyliikkeen ja niittasi kyynärpään suoraan Barkovin kupoliin.

Mainos alkaa:

Panthers-kapteeni tippui iskun voimasta jään pintaan, missä otti hetken happea. Tämän jälkeen suomalainen siirtyi suoraan pukuhuoneen puolelle eikä pelannut enää ottelussa. Draisaitl sai tilanteesta vain kahden minuutin jäähyn.

Barkovin tilanne on koko Floridan kannalta kriittinen, sillä mies on nollannut totaalisesti Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin finaalisarjassa. Nyt jos loukkaantuminen on pahempi niin se tarjoaa ehdottomasti Edmontonille aivan uudenlaisen mahdollisuuden mestaruuteen.

Finaalisarja jatkuu Edmontonissa torstain ja perjantain vastaisena yönä.

Aleksander Barkov telottiin häijyllä tavalla


Pelaajat:
Joukkueet: