Video: Aleksander Barkov iski taiturimaisen maalin – silmä-käsi -koordinaatio on todellakin kunnossa

Video: Aleksander Barkov iski taiturimaisen maalin – silmä-käsi -koordinaatio on todellakin kunnossa

Florida Panthersin Aleksander Barkov jatkoi mahtavaa virettään viime yönä, kun suomalaishyökkääjä iski Carolina Hurricanesia vastaan tehot 1+1.

Barkov on päässyt melkoiseen lentoon NHL:ssä, sillä Florida-kapteeni oli kuitannut kahteen otteluun peräti seitsemän tehopistettä. Sama tahti jatkui myös viime yönä, kun Panthersin vieraaksi saapui Carolina.

Vierasjoukkue sai otteluun loistavan alun, sillä Justin Williams onnistui maalinteossa jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Myös toinen erä alkoi samalla kaavalla, kun Nino Niederreiter tuplasi Carolinan johdon.

Isännät nousivat kuitenkin hetkessä rinnalle ja ohi, sillä Florida osui kolmesti reilun neljän minuutin sisään. Nousun arkkitehtinä toimi Barkov, joka iski 2-2-maalin ja alusti 3-2-maalin. Varsinkin tuo tasoitusmaali oli jälleen suorastaan kaunista katseltavaa, sillä suomalainen ohjasi vaikean kiekon upeasti verkon perukoille.

Florida ei kuitenkaan onnistunut nappaamaan ottelusta pisteitä, sillä Carolina käänsi vielä pelin edukseen. Myös tässä nousussa suomalaiset olivat suuressa roolissa, sillä Teuvo Teräväinen iski tehot 0+2 ja Sebastian Aho 0+1.

Carolina nousi voiton myötä kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Mikäli vire jatkuu edes vähääkään vastaavana, niin Carolina tulee marssimaan tänä keväänä pudotuspeleihin.

Aleksander Barkov osui taidokkaalla tavalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Ottelun maalikoosteen löydät alta.

Kaikki NHL-ottelut näet suorana lähetyksenä Viaplayn kautta!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut