Oveen koputettiin keskellä yötä – Aleksander Barkov järjesti huikean yllätyksen entiselle naapurilleen

Aleksander Barkov Florida Panthers

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov järjesti entiselle naapurilleen huiman yllätyksen keskellä yötä Stanley Cup -voiton jälkeen.

Florida Panthers voitti historiansa ensimmäisen Stanley Cupin Suomen aikaa varhain tiistaiaamuna kotijäällään ja mestaruutta on juhlittu antaumuksella jo reilun vuorokauden ajan. Juhlat jatkuivat kotiareenan uumenissa ottelun jälkeen pitkälle yöhön, kunnes tuoreet mestarit lähtivät ulkoiluttamaan pokaalia.

Floridalainen radiojuontaja Paul Castronovo kertookin X-tilillään melkoisesta tapauksesta, joka tapahtui heti mestaruusjuhlien aluksi. Castronovo kertoo olleensa Aleksander Barkovin naapuri noin kymmenen vuoden ajan, kunnes hän muutti toisaalle muutama kuukausi sitten. Castronovo kertoo, että oveen oli koputettu heti Panthersin mestaruutta seuranneena yönä neljän aikaan ja yllätys oli melkoinen. Oven takana oli nimittäin Barkov yhdessä Stanley Cupin kanssa. Barkov oli päättänyt tuoda pokaalin entisen naapurinsa ihasteltavaksi.

Mainos alkaa:

Kun kapteeni oli käynyt esittelemässä pokaalia yksityisasunnossa, päätyi pysti uimaan Atlantin valtamereen. Pohjoisamerikkalaiseen urheilukulttuuriin kuuluu olennaisena osana tietenkin mestaruusparaati. Yleensä se järjestään pari päivää mestaruuden jälkeen, mutta tällä kertaa Panthers joutuu lykkäämään sitä aina sunnuntaihin asti.

Koska ratkaisu venyi seitsemänteen otteluun on NHL:ssä parhaillaan käynnissä melkoinen härkäviikko. Heti torstaina Las Vegasissa järjestetään palkintogaala ja kun perjantai sekä lauantai ovat pyhitetty varaustilaisuudelle, jossa myös Panthersin johto on paikalla, niin näin ollen koko porukka saadaan paraatia varten kokoon vasta sunnuntaiksi.

Florida Panthers siitä erikoinen seura, ettei sillä varsinaisesti ole kotikaupunkia. Alkujaan joukkue perustettiin vuonna 1993 Miamiin, mutta sittemmin sen kotiareena on muuttanut yli 50 kilometrin päähän Sunrisen kaupunkiin. Suoalueen reunalla sijaitsevassa Sunrisessa ei kuitenkaan ole areenan ja sen vieressä olevan suuren ostoskeskuksen lisäksi juuri muuta, joten suurin osa Panthersin pelaajista asuu vajaan 30 kilometrin päässä Fort Lauderdalen kaupungissa, jossa myös mestaruusparaati järjestetään.

Aleksander Barkov yllätti vanhan naapurinsa ilmestymällä ovelle Stanley Cupin kanssa keskellä yötä:

Katso myös: Ratkaisevassa Stanley Cupin finaalissa nähtiin eeppinen katsoja – karmean kokoinen koira istui eturivissä pleksin takana


Pelaajat:
Joukkueet: