Ruma temppu vai puhdas vahinko? – Aleksander Barkov rysähti rajusti laitaan Kris Letangin tuuppauksesta

Aleksander Barkov Kris Letang

Aleksander Barkov koki kovia perjantain NHL-kierroksella, kun Florida Panthers oli matkannut Pittsburgh Penguinsin vieraaksi.

Matsi oli puolivälin krouvissaan, kun Kris Letangille tuomittiin kaksiminuuttinen kampituksesta, minkä jälkeen peli jatkui edelleen Panthersin pitäessä kiekkoa. Aleksander Barkovin katse oli keskialueella kiekossa, kun Letang leikkasi hänen luistelulinjalleen.

Vaikka törmäys ei ollutkaan kova, oli se niin yllättävä, että suomalaishyökkäjä rysähti rajun näköisesti päin laitaa ja jäi makaamaan jään pintaan. “Sasha” makasi jäässä hyvän tovin ennen kuin hän pääsi nousemaan vaihtoaition puolelle. Tuomaristo lähti tarkastelemaan tilannetta videolta mahdollisen ulosajon varalta, mutta lopulta Letang sai Barkoviin kohdistuneesta tuuppauksesta vain kaksiminuuttisen estämisestä – sekä tietenkin kakkosen jo aiemmasta kampituksesta.

Vaikka Barkovin osalta tilanne näyttikin pahalta, pystyi hän vielä palaamaan myöhemmin tositoimiin. Florida voitti ottelun lopulta lukemin 2-3 voittolaukausten jälkeen. Barkov oli Sam Reinhartin ohella toinen Panthersin onnistuneista rankkarin vetäjistä.

Aleksander Barkov mätkähti rajusti laitaan:

Jos video ei näy upotettuna, voit katsoa sen B/R Open Icen X-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: