Video: Aleksander Barkov ratkaisi Floridan voiton upealla rankkariosumalla

Aleksander Barkov rankkarimaali Florida Ottawa - Pallomeri.net

Aleksander Barkov hääräsi ratkaisuhahmona, kun Florida Panthers kävi suorittamassa ”vaikeuksien kautta voittoon”-tyyppisen iltapuhteen Ottawa Senatorsin vieraana.

Ottelu näytti jo olevan kotijoukkueen heiniä, kun Alex Formenton sekä Artem Zub osuivat avauserässä kerran mieheen, ja toisessa erässä Dylan Gambrell vei Ottawan 3-0-johtoon.

Hieman ennen erän puoliväliä Anthony Duclair ja Patric Hörnqvist osuivat kuitenkin minuutin sisään ja taululla seisoivatkin äkisti 3-2-lukemat.

Näissä numeroissa mentiin aina kolmannen erän loppupuolelle saakka ja Florida päätti ottaa hyvissä ajoin maalivahdin pois. Tämä myös kannatti, sillä ajassa 57:44 Aleksander Barkovin viivasta lähtenyt rannelaukaus löysi maskin takaa tiensä Senators-rysään. Mentiin jatkoajalle, joka ei tuonut ratkaisua, joten edessä oli voittolaukauskisa.

Siinä ainoa onnistuja oli Barkov, joka veivasi pikkumustan upeasti rystypuolelta reppuun. Suomalaishyökkääjä valittiin myös ottelun ykköstähdeksi. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Aleksander Barkov tasoitti ensin pelin…

..ja ratkaisi myös voittolaukauskisan:


Pelaajat:
Joukkueet: ,